Víc než drzost: se zákazem řízení si zajel pro rohlíky a porušil další pravidla

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Středa, 22.1.2020

Tomuhle se tedy opravdu říká drzost. To, co předvedl jistý řidič v centru Olomouce, překvapilo i strážníky, kteří už zažili ledacos. 

V úterý 14. ledna odpoledne spatřila hlídka Městské policie Olomouc v ulici U Hradeb vozidlo, které stálo na šikmé rovnoběžné čáře. Už tento způsob parkování je sám o sobě samozřejmě protiprávní.

Po chvíli se k nevhodně zaparkovanému autu dostavil muž, který hlídce tvrdil, že zde s vozidlem zastavil on, protože si pouze odskočil do místní prodejny pro rohlíky a následně zase odjede zpět na firmu. Při následné kontrole muž strážníkům odmítl předložit řidičský průkaz. Strážníků řidič s klidem oznámil, že požadovaný doklad předložit nemůže, jelikož žádný nemá - byl mu totiž sudem vysloven zákaz řízení. V tu chvli bylo zřejmé, že případ musí řešit státní policie.

Pro podezření ze spáchání trestného činu byla celá věc předána Policii ČR k dalšímu řešení.

Foto: MP Olomouc

 

Fotogalerie: 
Autor: 
(red)