Jaký letící předmět ohrozil řidiče na dálnici? Policie hledá svědky nehody

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Pondělí, 3.2.2020

Zvláštní nehoda se odehrála v pátek odpoledne na dálnici D46 ve směru od Vyškova kousek před Olomoucí. Prověřují ji policisté dálničního oddělení Kocourovec a k jejímu objasnění by potřebovali pomoc svědků. Ideální by byly záběry z kamer, které mívají někteří lidé v autech.

V pátek 31. ledna přibližně v 15:45 hodin projížděl po dálnici D46 (36,5 kilometr) v pravém jízdním pruhu 44letý řidič v červeném voze Mercedes Benz. Řidič údajně v té době během jízdy zaregistroval nějaký letící předmět o velikosti přibližně tenisového míčku, který pravděpodobně odlétl od některého z vozidel jedoucích před ním. Tento letící předmět mířil přímo na jeho vůz. Řidič ve snaze vyhnout se mu strhl řízení vpravo, přičemž se bokem vozu otřel o svodidla. Ani tímto manévrem se mu však nepodařilo zabránit střetu s letícím předmětem a ten zasáhl a rozbil čelní sklo. Z bezpečnostních důvodů poté zastavil o několik kilometrů dále od místa nehody na čerpací stanici a zavolal na linku 158.

Policisté při ohledání místa nehody nezjistili poškození svodidel, zůstal na nich pouze otěr červené barvy, a nenalezli ani nezjištěný předmět, který měl poškodit čelní sklo vozidla. U řidiče provedli dechovou zkoušku na alkohol, která byla negativní. Ke zranění osob nedošlo. Škoda na automobilu byla předběžně vyčíslena na 100 tisíc korun.

Nyní se dálniční policisté s žádostí o pomoc obracejí na kolemjedoucí řidiče, či případné další svědky, kteří by mohli poskytnout jakýkoli poznatek k této nehodě. Pomoci by jim také mohly záběry z kamer umístěných ve vozidlech, která v inkriminované době místem projížděla. S jakoukoli informací k předmětné nehodě se svědci mohou obrátit na linku 158.

Ilustrační foto: autosklocicha.cz

Autor: 
(red)

Komentáře

buy generic atorvastatin online <a href="https://lipiws.top/">lipitor 40mg us</a> cost atorvastatin 80mg