Opilec si spletl katedrálu s hospodou. Nadával strážníkům a válel se v lavici

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Úterý, 4.2.2020

Atmosféru nedělního rána v katedrále si asi představuje člověk jinak, než že ho zde bude obtěžovat opilec. Olomoucká katedrála svatého Václava měla ovšem v neděli ráno právě takový problém. 

Oznámení o podnapilém muži, který se v katedrále chová nevhodně a odmítá ji opustit, přijalo v neděli před osmou hodinou ráno operační středisko městské policie. Po příjezdu na místo hlídka spatřila v katedrále muže, který ležel na jedné z lavic. Vzhledem k opilosti dotyčného strážníci rozhodli o jeho převozu na záchytku. To se mu ale vůbec nelíbilo.

Pětačtyřicetiletý muž začal křičet a vulgárně urážet své okolí, zapřel se mezi lavicemi a vůbec se neměl k odchodu z místa. Strážníci výtržníkovi sdělili, že pokud nepůjde v klidu, použijí proti němu donucovací prostředky. Po tomto varování dotyčný za asistence hlídky vyšel před katedrálu, kde se již čekalo na příjezd převozové služby. Opilý muž však posléze odmítal nasednout do vozidla, které ho mělo odvézt k vystřízlivění. Odmítal si nasednout, byl agresivní a snažil se hlídce vysmeknout a z místa utéct.

Strážníci muži pro zklidnění nasadili pouta a takto byl převezen do zdravotnického zařízení, kde se mimo jiné odmítl podrobit i dechové zkoušce.

Ilustrační foto: pixabay.com

Autor: 
(red)

Komentáře

atorvastatin online buy <a href="https://lipiws.top/">lipitor 40mg sale</a> atorvastatin order