Nájemník v noci posekal majitele domu sekáčkem na maso. Z místa pak utekl

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Pátek, 7.2.2020

Sekáček na maso posloužil v případu, který skončil málem vraždou. Kriminalisté odboru obecné kriminality Krajského ředitelství policie Olomouckého kraje teď zahájili trestní stíhání devětadvacetiletého muže pro zvlášť závažný zločin vraždy ve stadiu pokusu.

Případ se odehrál v časných ranních hodinách v sobotu 1. února. Nájemník domu v Bedihošti napadl devětašedesátiletého majitele nemovitosti. Pachatel při útoku použil sekáček na maso, kterým poškozenému způsobil mnohačetná zranění hlavy a horních končetin bezprostředně ohrožující jeho život. Agresor po tomto brutálním útoku z domu utekl, byl však policisty v krátké době vypátrán a zadržen. Motiv útoku a veškeré další okolností daného případu kriminalisté v současné době zjišťují.

V pondělí 3. února Okresní soud v Prostějově rozhodl o vzetí obviněného do vazby. Muž byl v minulosti několikrát odsouzen, nikoliv však za trestnou činnost násilného charakteru. Obviněnému muži hrozí za trestný čin vraždy ve stadiu pokusu trest odnětí svobody v trvání od dvanácti do dvaceti let.

Ilustrační foto: archiv (zdroj: prodejhned.cz)

Autor: 
(red)