Policie hledá svědky vážné dopravní nehody, při které spadl na silnici strom

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Středa, 12.2.2020

Policisté dopravního inspektorátu Olomouc žádají veřejnost o pomoc při objasnění závažné dopravní nehody, která se stala v pondělí 10. února kolem 14:50 na silnici č. II/447 v katastru obce Pňovice ve směru jízdy od Litovle k obci Pňovice.

Policisté mají zájem především na ustanovení svědků (řidičů i spolujezdců) z vozidel, která stála v koloně v důsledku pádu stromu přes komunikaci v době dopravní nehody. Uvítali by případně také pomoc řidičů, jejichž vozidlo bylo vybaveno palubní kamerou a disponovali tak záznamem z místa.

Svědci, kteří nehodu viděli, daným úsekem projížděli a svými informacemi by tak mohli přispět k jejímu řádnému objasnění, ať prosím, kontaktují policisty dopravního inspektorátu Olomouc a to buď osobně, anebo telefonicky na adrese: Třída Kosmonautů 189/10, Olomouc, tel. č. 974 766 251, email: ol.di.podatelna@pcr.cz, případně kdykoliv prostřednictvím linky 158.

Autor: 
(red)