Vážná nehoda na Masarykově třídě: policie hledá svědky srážky auta s kolem

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Pátek, 14.2.2020

Ve čtvrtek ráno se na Masarykově třídě v Olomouci odehrála dopravní nehoda, při které se střetlo auto s cyklistkou. Ta skončila s těžkým zraněním v nemocnici. Policie teď hledá svědky nehody, ke které došlo zhruba v 7:40. 

Jak vyplývá z prvotního šetření, v uvedenou dobu jel řidič Škody Fabia po Masarykově třídě ve směru od Žižkova náměstí k hlavnímu nádraží. Při jízdě po přímém úseku za křižovatkou s ulicí Zeyerova se z dosud nezjištěných příčin střetl přední částí auta s cyklistkou, která jela na jízdním kole z dosud neupřesněného směru. Při střetu byla cyklistka těžce zraněna a musela ji rychlá záchranná služba převézt do Fakultní nemocnice Olomouc. Ke zranění jiných osob při dopravní nehodě nedošlo. Policie se teď snaží zjistit míru zavinění jednotlivých účastníků i to, co dopravní nehodě předcházelo.

Policisté mají zájem především na ustanovení svědků uvedené dopravní nehody. "Svědci, kteří nehodu viděli, daným úsekem projížděli nebo procházeli, mohli tuto událost vidět a svými informacemi či svědeckou výpovědí by tak mohli přispět k objasnění příčiny této dopravní nehody, ať prosím, kontaktují policisty dopravního inspektorátu Olomouc a to buď osobně, anebo telefonicky na adrese: Třída Kosmonautů 189/10, Olomouc, tel. č. 974 766 595 nebo 974 766 251, email: ol.di.podatelna@pcr.cz, případně kdykoliv prostřednictvím linky 158," vzkazuje mluvčí policie Lenka Vanková.

Ilustrační foto: google maps streetview

Autor: 
(red)