Ženě vyhrožoval pěstí a pak i nožem. Dívaly se na to jejich malé děti

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Pondělí, 17.2.2020

O pomoc žádala na tísňové lince vystrašná sedmadvacetiletá žena z Olomouce. Policistům sdělila, že má strach ze svého o sedm let staršího manžela. Po předchozím požití alkoholu jí totiž nejprve vulgárně nadával a pěstí naznačoval, že ji uhodí. Manželku sice nenapadl, místo toho jí ovšem začal vyhrožovat tím, že zabije nejen ji, ale celou rodinu. Vyhrožování se vystupňovalo a muž se nezdráhal sáhnout i po noži, kterým svou manželku začal ohrožovat.

Násilnému jednání bohužel přihlížely i dvě nezletilé děti, z nichž jedno držela žena po celou dobu útoku v náruči. Agresor nakonec skončil v poutech a policejní hlídka jej převezla na protialkoholní záchytnou stanici. Žena ani její děti neutrpěly při incidentu naštěstí žádné zranění.

Při dalším prověřování případu policisté zjistili, že násilník manželku v minulosti již několikrát vulgárně urážel i fyzicky napadal. Většinou se tak dělo, když byl pod vlivem alkoholu. Aby ženu a její děti ochránili před případnými dalšími útoky, policisté muže na deset dní vykázali ze společného obydlí i z jeho bezprostředního okolí do vzdálenosti 100 metrů od nemovitosti.

Vykázaný je nyní podezřelý z trestného činu nebezpečné vyhrožování, na který trestní zákoník stanoví mimo jiné trest odnětí svobody až na tři léta.

Ilustrační foto: pixabay.com

Autor: 
(red)

Komentáře

atorvastatin 40mg brand <a href="https://lipiws.top/">generic lipitor 20mg</a> cost lipitor