Zloděj šel možná najisto. Ze sklepa odnesl zásoby slivovice za 30 tisíc korun

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Čtvrtek, 20.2.2020

Cestu z verandy do sklepa jednoho z domů v obci Pohořany si někdy v době od 16. do 17. února 2020 našel dosud neznámý zloděj. A rozhodně odsud neodešel s prázdnou. Odnesl si zásobu alkoholu, jehož hodnotu si poškozený předběžně vyčíslil na téměř 30 tisíc korun.

Ve svém sklepě po návštěvě nezvaného hosta už totiž nenašel více než stovku litrových lahví slivovice a tři desetilitrové demižony se stejným obsahem, které zde měl uskladněné. Zmizelo mu také několik lahví s brandy a whisky i dárková krabice s vínem. Skoro to vypadá, že do sklepa šel pachatel najisto - tak hodnotný "úlovek" totiž určitě není moc častý. 

Policisté ve Šternberku případ zaevidovali a nyní jej budou prověřovat pro podezření ze spáchání trestného činu krádež a trestného činu porušování domovní svobody. Pachateli v případě prokázání viny hrozí trest odnětí svobody na šest měsíců až tři léta.

Ilustrační foto: pixabay.com

Autor: 
(red)

Komentáře

order generic lipitor 10mg <a href="https://lipiws.top/">buy atorvastatin 80mg online cheap</a> lipitor 10mg us