Žena přecházela po přechodu pro chodce, když ji srazilo auto. Je vážně zraněná

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Úterý, 25.2.2020

Vážnou dopravní nehodu v centru Olomouce nyní vyšetřuje policie. Nehoda se odehrála v pondělí před jedenáctou hodinou večer. Na třídě Svobody se střetlo auto s chodkyní.

Podle dosavadního šetření čtyřiapadesátiletá žena přecházela třídu Svobody po přechodu pro chodce od místní tržnice k autobusovému nádraží. V té chvíli jel po třídě Svobody šestačtyřicetiletý řidič s vozem Mercedes, a to ve směru k třídě Kosmonautů. Řidič z přesně nezjištěných příčin narazil do chodkyně, která přecházela komunikaci z řidičova pohledu zleva doprava. Žena při nehodě bohužel utrpěla vážná zranění a byla převezena do Fakultní nemocnice v Olomouci.

Testy prokázaly, že řidič nebyl pod vlivem alkoholu. Na autě vznikla škoda za 50 tisíc korun. Olomoučtí kriminalisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu těžké ublížení na zdraví z nedbalosti, na které trestní zákoník stanoví trest odnětí svobody na šest měsíců až čtyři léta nebo peněžitý trest.

Fotogalerie: 
Autor: 
(red)

Komentáře

order lipitor 40mg pill <a href="https://lipiws.top/">buy atorvastatin 20mg generic</a> lipitor 40mg generic