Policie naháněla v noci neosvětleného opilého cyklistu, ten nakonec spadl

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Čtvrtek, 27.2.2020

Před třetí hodinou ranní ve čtvrtek 27. února spatřila hlídka městských strážníků cyklistu, který projížděl Babíčkovou ulicí, aniž by byl jakkoliv osvětlen. Cyklista mířil směrem k ulici Holická k teplárně.

Strážníci se za cyklistou vydali a za kruhovým objezdem jej chtěli zastavit. Cyklista poté, kdy policejní vozidlo spatřil, otočil se a vydal se směrem k ulici Witgensteinova, kdy nedbal ani světelného znamení k zastavení. Strážníci se za cyklistou vydali a dojeli jej u nájezdu na most, kde dotyčný nezvládl řízení svého kola a upadl. Po chvíli bylo strážníkům jasné, proč muž upadl a předtím ještě ujížděl hlídce. Nadýchal totiž 1,43 promile alkoholu v dechu. Z tohoto důvodu byla na místo přivolána hlídka Policie ČR a ta si cyklistu převzala k dalšímu řešení.

Jen o pár hodin dříve řešili strážníci další případ s alkoholem v hlavní roli. Silně opilý dvaatřicetiletý muž se válel na chvodníku v Heyrovského ulici a navíc měl u sebe psa, pittbulla. Když jej chtěli strážníci převézt na záchytku, byl muž agresivní. Nakonec se to ale přeci jen podařilo a zatáímco muž skončil opravdu na záchytce, jeho psa museli strážníci odvézt do útulku v Neředíně. 

ILUSTRAČNÍ FOTO: POLICIE ČR

Autor: 
(red)

Komentáře

lipitor where to buy <a href="https://lipiws.top/">atorvastatin 40mg sale</a> buy generic lipitor 10mg