Vandal na parkovišti poničil devět aut. Policie ho teď chce vypátrat

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Středa, 4.3.2020

Případem poničených vozidel se te´d zabývá policie v Olomouci. Jednalo se o osobní auta, parkující v Kaštanové ulici. Automobily bohužel neunikly pozornosti dosud neznámého vandala, který se někdy v době od 24. února do 2. března rozhodl, že je vylepší rýhami na nejrůznějších místech.

Celkem takto pachatel poničil devět vozů. Svou „uměleckou“ činností způsobil majitelům těchto osobních vozů celkovou škodu v předběžné výši 100 tisíc korun. "Případ jsme zaevidovali a nyní jej budeme prověřovat pro podezření ze spáchání trestného činu poškození cizí věci," uvedla policejní mluvčí Lenka vanková. Pokud se pachatele podaří najít a usvědčit, hrozí mu podle trestního zákoníku trest odnětí svobody až na jeden rok, zákaz činnosti nebo propadnut věci.

Policie přivítá i případné svědectví, které by pomohlo s odhalením vandala. 

Foto: Policie ČR

Fotogalerie: 
Autor: 
(red)

Komentáře

order atorvastatin 10mg online cheap <a href="https://lipiws.top/">atorvastatin pills</a> order atorvastatin pill