Nespěchejte. Městská policie prodlužuje lhůty na projednání a vyřízení přestupků

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Pátek, 13.3.2020

V souvislosti s vyhlášením nouzového stavu Vládou ČR, který platí od včerejšího dne, tj. 12. 3. 2020 na dobu třiceti dnů, přijala i Městská policie Olomouc mimořádné opatření. Konkrétně se jedná o projednávání přestupků v sídle městské policii na adrese Olomouc, Kateřinská 23.

Na základě rozhodnutí vedení MP Olomouc byla prodloužena lhůta pro vyřízení předvolání z důvodu podezření ze spáchání přestupků od 13. 3. 2020 na dobu do 30 dnů od ukončení mimořádných opatření vyhlášených Vládou ČR

Městská policie současně žádá občany, aby v těchto dnech omezili osobní jednání u městské policie na nejnutnější minimum, respektive aby využívali možnost telefonického kontaktu, případně nechali na později vyřízení záležitostí, které snesou odkladu.

Jedná se o opatření k zamezení možného šíření nákazy koronavirem. Městská policie Olomouc se tak připojuje k dalším městským policiím, které rovněž prodlužují lhůty pro vyřizování přestupků.

Ilustrační foto: Městská policie Olomouc

Autor: 
(red)

Komentáře

order atorvastatin 10mg generic <a href="https://lipiws.top/">generic atorvastatin 20mg</a> buy generic atorvastatin