Hazardéři zkouší utéct z karantény lesními i polními cestami. Policie je natáčí z vrtulníku

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Pátek, 20.3.2020

Od pondělí platí pro část Olomouckého kraje, konkrétně pro Litovelsko a Uničovsko, přísná karanténa. Obce, kde se začala nekontrolovatelně šířit nákaza Covid-19, jsou uzavřeny pro cestu dovnitř i ven. Přesto se ale teď ukazuje, že část lidí zkouší policejní kontroly přelstít a dostat se ven různými polními cestami.

"Policisté Krajského ředitelství policie Olomouckého kraje děkují všem občanům, kteří dodržují nařízení spojená s nouzovým stavem v našem kraji i celé naší republice," vzkazuje mluvčí policie Marie Šafářová. "Bohužel jsou mezi námi i takoví občané, kteří nařízení nerespektují. Jedná se hlavně o některé jedince v uzavřených lokalitách na Litovelsku a Uničovsku. Na monitorování uzavřených oblastí spolupracuje také Letecká služba Policie ČR, která záznam s případným přestupcem poskytne k dalšímu prověření. Po řádném zadokumentování policisté případ postoupí k dořešení příslušnému správnímu orgánu, v těchto případech krajské hygienické stanici."

Policie řádá všechny, aby respektovali veškerá nařízení a zákazy, které jsou v souvislosti s tímto nouzovým stavem vyhlášeny. Jejich porušováním ohrožujete nejen sebe a své blízké, ale i ostatní spoluobčany!

O tom, jak probíhají kontroly v uzavřených lokalitách ve spolupráci s Armádou ČR, se můžete přesvědčit i prostřednictvím přiloženého policejního videozáznamu.

Fotogalerie: 
Autor: 
(red)

Komentáře

generic lipitor 20mg <a href="https://lipiws.top/">atorvastatin 20mg over the counter</a> buy atorvastatin 20mg online cheap