Nezkoušejte překročit hranice zakázané zóny! varuje policie. Hrozí přísné tresty

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Sobota, 21.3.2020

Drtivá většina lidí omezující nařízení respektuje. Najdou se ale jedinci, kteří se pořád pokoušejí porušit nařízení o karanténě Litovle, Uničova a dalších obcí, kde se koronavirus začal šířit přliš velkou rychlostí. Opatření, sebevíc nepříjemné, je přitom důležité pro zvládnutí krizové situace.  

"Policisté Krajského ředitelství policie Olomouckého kraje opětovně děkují všem občanům, kteří dodržují nařízení spojená s nouzovým stavem v našem kraji a celé republice a také za pochopení, vstřícnost a uznání, které nám v tuto náročnou dobu projevujete. Moc si toho vážíme," vzkazuje Marie Šafářová, mluvčí Policie ČR. Současně se i přesto stále objevují případy, kdy někteří lidé upozornění, zákazy a nařízení nerespektují. V uzavřených lokalitách na Litovelsku a Uničovsku, které jsou nepřetržitě monitorovány, jsme zaznamenali skupinku osob, která se pohybovala v zakázané zóně. Tyto osoby jsou už identifikovány, jejich jednání policisté zadokumentovali a přestupek bude postoupen příslušnému správnímu orgánu k vyřízení. 

"Respektujte, prosím, veškerá nařízení, která jsou v souvislosti s  nouzovým stavem pro celou republiku vyhlášena! V případě jejich nedodržování již nebudeme tolerantní, ale přistoupíme k postihům. Správní orgán může dle charakteru přestupkového jednání uložit sankci až do výše 3 miliónů korun," upozorňuje policejní mluvčí. "Porušováním nařízení ohrožujete nejen sebe a své blízké, ale i ostatní spoluobčany. Jsme v tom společně!“.

Video a foto: Policie ČR

Fotogalerie: 

Komentáře

atorvastatin 10mg ca <a href="https://lipiws.top/">buy atorvastatin online cheap</a> cheap atorvastatin 80mg