Policii vadí, že řidiči přestávají respektovat pravidla. Chystá proto víc kontrol

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Čtvrtek, 2.4.2020

Policie varuje řidiče, že začne s intenzivními kontrolami. Podle mínění strážců zákona totiž v nynějším období nouzového stavu mají někteří řidiči dojem, že pravidla přestala platit. 

Podle mluvčího Policie ČR Libora Hejtmana se policisté v poslední době setkávají s poměrně velkou nekázní části řidičů. Proto dopravní policie připravuje pro příští dny intenzivnější kontroly na silnicích. Nepůjde jen o tradiční měření rychlosti, ale i o kontroly dodržování ostatních pravidel, která řidiči musí dodržovat. Kdo se teď chystá na silnici, měl by tedy s vyšší pravděpodobností takové kontroly počítat. 

Na silnicích ve městě o mimo město je v posledních týdnech výrazně nižší hustota dopravy. Je tudíž možné, že část šoférů vnímá situaci tak, že i pravidla jsou nyní volnější. Policie chce nynější aktivitou řidičům připomenout, že pravidla platí stále stejně. 

Foto: Policie ČR

Fotogalerie: 
Autor: 
(red)

Komentáře

atorvastatin online order <a href="https://lipiws.top/">order lipitor 40mg online</a> buy atorvastatin 10mg for sale