Žena s pistolí přepadla prodejnu elektro. Po zatčení prohlásila, že chce do vězení

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Pátek, 22.5.2020

Osmadvacetiletá žena ze Zábřežska si vyslechla sdělení obvinění ze spáchání zvlášť závažného zločinu loupeže. Policisté se ovšem po zadržení dozvěděli zajímavý motiv k jejímu pokusu o ozbrojenou loupež. 

Této závažné trestné činnosti se měla mladá žena dopustit ve středu 20. května dopoledne v Zábřehu, kde krátce po otvírací době navštívila prodejnu elektra. Od dveří se vypravila přímo k pokladně, kde se jí prodavač jako obvykle zeptal, s čím jí může pomoci. Místo odpovědi či dotazu na zboží vytáhla žena z kabelky pistoli, i když ve skutečnosti jen airsoftovou, a opakovaně si řekla o peníze. Ty jí ovšem prodavač odmítl vydat se zdůvodněním, že od pokladny nemá klíče a ženě vysvětlil, že dokud si něco nekoupí a neprojde kasou, tak se prostě pokladna neotevře. Po tomto zjištění žena schovala zbraň zpět do kabelky a z prodejny odešla. V tu chvíli už ale měla v patách pracovníka prodejny, který monitoroval její další pohyb a velmi tak usnadnil práci přivolaným policistům, kteří ženu o několik ulic dál zadrželi.

"Když se policisté pídili po motivu jejího jednání, sdělila jim žena, že se chce nechat zavřít do vězení a vyřešit tak rodinné problémy," vysvětlila policejní mluvčí Jiřina Vybíhalová. Toto přání se jí může snadno splnit. V případě prokázání viny a odsouzení totiž hrozí obviněné, která je stíhána na svobodě, podle trestního zákoníku až desetiletý trest odnětí svobody.

Airsoftové zbraně jsou v podstatě slabé vzduchovky, které vystřelují lehké plastové broky. Ty mohou člověku ublížit v případě, když zasáhnou oko. Proto účastbíci airsoftových bitev musí používat ochranné brýle. Na jiných částech těla může kulička z airsoftové pistole způsobit maximálně modřinu. Pistole ale vypadají záměrně velmi podobně jako skutečné palné zbraně.

Fotogalerie: 
Autor: 
(rej)

Komentáře

lipitor 40mg pills <a href="https://lipiws.top/">buy atorvastatin 20mg online</a> order atorvastatin 80mg pill