Opilý muž s nabitou pistolí pronásledoval kamaráda po domě i po zahradě

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Pondělí, 25.5.2020

Takovou návštěvu by nejspíš nikdo zažít nechtěl. Muž byl na návštěvě u svého známého a nakonec odtamtud musel utíkat, protože jinak by jej hostitel mohl zastřelit.

Z trestného činu nebezpečné vyhrožování podezřívají olomoučtí policisté třiačtyřicetiletého muže z obce na Olomoucku. V sobotu večer se měl ve svém domě nejprve pohádat  s o rok mladším kamarádem, který byl u něj na návštěvě. Kamarád totiž hostitele opakovaně upozorňoval na to, že by neměl pít alkohol, a místo toho by si raději měl vzít léky, které bere, a jít si odpočinout. Hostiteli se tyhle připomínky nejspíše nelíbily a naopak ho rozvášnily.

Na svého kamaráda proto vytáhl legálně držený plně nabitý revolver. S namířenou zbraní v ruce mu začal vyhrožovat, že jej může klidně zabít a nevadí mu ani to, že jde o jeho kamaráda. Poškozený před ním začal utíkat, ale ozbrojený hostitel jej stále i s namířenou zbraní pronásledoval po zahradě. Poté, co se mu ohrožovanémumuži podařilo bez zranění z pozemku uprchnout, věc oznámil na policii.

Přivolaní policisté následně povedeného kamaráda zadrželi a umístili do policejní cely. Zajistili rovněž i jeho zbraň, kterou u něj v domě nalezli. Podezřelému muži v případě prokázání viny a odsouzení hrozí trest odnětí svobody až na tři léta.

Ilustrační foto: pixabay.com

Autor: 
(rej)

Komentáře

order atorvastatin online <a href="https://lipiws.top/">cheap lipitor 10mg</a> atorvastatin pill