Řidič jel na benzínku. Doslova. Zastavil až vevnitř

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Středa, 27.5.2020

Kuriózně skončila včera 26. května po patnácté hodině jízda Fordu galaxy po dálnici D46 od Prostějova na Vyškov. Pětačtyřicetiletý řidič na ni asi moc rád vzpomínat nebude.

Na dvaadvacátém kilometru chtěl odbočit na čerpací stanici, proto se započal řadit do pravého odbočovacího pruhu. Během tohoto manévru jej však vylekalo vozidlo, které jelo tím samým směrem ve druhém jízdním pruhu. Řidič Fordu proto omylem sešlápl plyn, a jakmile projel odbočovacím pruhem, najel na travnatý pás, kde narazil do dopravní značky a pokračoval dál. Jeho jízdu následně ukončil teprve náraz do budovy čerpací stanice. Muž se po příjezdu policie podrobil orientační dechové zkoušce na přítomnost alkoholu, v dechu ale neměl ani stopu po alkololu.

Zranění naštěstí nezpůsobil ani sobě ani žádné další osobě. Způsobená  škoda na vozidle a na budově i vybavení čerpací stanice se vyšplhala na předběžnou částku 1,26 milionu korun. Vzhledem k úniku provozních kapalin z havarovaného vozidla zasahovali na místě také hasiči. Policisté dopravní nehodu vyřešili uložením pokuty ve výši 2 000 korun. 

Fotogalerie: 
Autor: 
(rej)

Komentáře

buy atorvastatin without a prescription <a href="https://lipiws.top/">buy generic lipitor for sale</a> buy atorvastatin