Nejdřív hádka, pak rána kladivem do hlavy. Policie stíhá muže pro pokus o vraždu

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Pátek, 5.6.2020

Zvlášť závažný zločin vraždy ve stadiu pokusu řeší kriminalisté Krajského ředitelství policie Olomouckého kraje. Stíhají pro něj čtyřiapadesátiletého muže z Prostějova.

V úterý 2. června 2020 kolem jednadvacáté hodiny se obviněný muž nejprve pohádal kvůli ženě se sedmašedesátiletým známým v garáži v Prostějově. Po krátké chvíli slovní rozepře přerostla ve fyzické napadení. Mladší z mužů nejprve pěstí zaútočil na poškozeného, následně vzal do ruky kladivo a s úmyslem usmrtit staršího muže jej uhodil do hlavy. Oba muži bez domova byli v danou dobu ovlivněni alkoholem.   

Zraněný muž utrpěl vážná zranění, s nimiž byl převezen do nemocnice v Prostějově. Útočník byl ihned po činu zadržen policisty a případ si převzali krajští kriminalisté. Obviněný muž nebyl v minulosti soudně trestán.

Kriminalisté podali krajskému státnímu zástupci podnět k vydání návrhu na vzetí muže do vazby, který soud akceptoval a poslal muže do vazby.

Obviněnému muži hrozí za zvlášť závažný zločin vraždy ve stadiu pokusu trest odnětí svobody na deset až osmnáct let.

Autor: 
(rej)

Komentáře

buy atorvastatin 80mg generic <a href="https://lipiws.top/">lipitor pill</a> buy lipitor 20mg