V hořícím domě byl nechodící senior. Do bezpečí ho pomohli dostat policisté

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Čtvrtek, 11.6.2020

K požáru střechy rodinného domu v obci Myslechovice vyráželi ve středu policisté a následně i hasiči. Nešlo o běžný případ - v domě totiž byl imobilní starší muž, který by se bez pomoci druhých nedostal ven.

Oznámení o požáru dostala policie ve středu 10. 6. 2020 krátce před půl jedenáctou dopoledne. Dle informací se v domě měly nacházet dvě osoby, přičemž jedna z nich byla dle oznámení nepohyblivá. Na místo okamžitě vyrazila policejní hlídka obvodního oddělení Litovel, která byla u domu během deseti minut. Policisté pomohli rodině evakuovat nechodícího seniora do bezpečí a do příjezdu hasičského záchranného sboru zajistili vypnutí veškerých spotřebičů a jejich odpojení od přívodu elektrické energie a také plynu prostřednictvím hlavních uzávěrů. Následně policisté z domu vynesli plynové lahve na propan-butan a umístili je do bezpečné vzdálenosti od požáru. Poté hlídka, i přes zakouřené místnosti, dům prohlédla, aby se ujistila, že se zde již nikdo nenachází.

Vzápětí se na místo dostavily jednotky hasičského záchranného sboru, které velmi rychle požár lokalizovaly a uhasily. Při požáru nedošlo ke zranění osob. Co bylo jeho příčinou, zjišťují společně policejní a hasičští vyšetřovatelé. Škoda je v tuto chvíli odhadována na předběžně čtvrt milionu korun.

Fotogalerie: 
Autor: 
(rej)

Komentáře

buy atorvastatin cheap <a href="https://lipiws.top/">atorvastatin order online</a> lipitor 10mg tablet