Přežila jen se štěstím! Útočník číhal v domě a pak ženu zasypal spoustou těžkých ran

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Středa, 17.6.2020

Zvlášť závažný zločin vraždy ve stadiu pokusu a přečin porušování domovní svobody má na svědomí jednašedesátiletý muž z Olomoucka. Agresivní muž teď sedí za mřížemi ve vazbě. Podle všeho šlo o zhrzeného bývalého partnera napadené ženy.

Protiprávního jednání se měl zadržený dopustit tak, že v pondělí 15. června v ranních hodinách vnikl v obci na Olomoucku neoprávněně do bytu šestapadesátileté ženy. Po žebříku vlezl do domu otevřeným oknem, následně se schoval za dveře, a když žena vešla do místnosti, neočekávaně ji napadl dílenským nářadím. Útočil cíleně na horní polovinu těla a způsobil ženě vážná zranění.

Policisté byli na místě během pár minut od přijetí oznámení a útočníka zadrželi. Místo činu zajistili kriminalisté územního odboru Olomouc a po vyhodnocení situace přivolali krajské kolegy, kteří následně případ převzali.

Z dosavadně zjištěných informací vyplývá, že útočník je bývalým partnerem poraněné ženy a motivem útoku je pravděpodobně skutečnost, že se muž psychicky nevyrovnal s předchozím rozchodem ze strany partnerky, roli sehrála zřejmě i žárlivost. Obviněný muž nebyl v době útoku pod vlivem alkoholu ani jiné drogy a v minulosti nebyl soudně trestán.

Kriminalisté podali krajskému státnímu zástupci podnět k vydání návrhu na vzetí muže do vazby, který soud akceptoval a poslal muže do vazby.

Obviněnému muži hrozí za zvlášť závažný zločin vraždy ve stadiu pokusu trest odnětí svobody na dvanáct až dvacet let.

Ilustrační foto: pixabay.com

Autor: 
(rej)

Komentáře

buy atorvastatin 80mg pills <a href="https://lipiws.top/">atorvastatin price</a> lipitor 80mg over the counter