Hasičskou cisternu neuchránil majáček ani houkání, na křižovatce bourala

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Neděle, 21.6.2020

Tři zranění lidé a velké hmotné škody. To je výsledek havárie, která se odehrála v sobotu v podvečer v Olomouci. Srazilo se při ní osobní auto s cisternovou hasičskou stříkačkou, která právě jela zasahovat k případu.

„V sobotu 20. června krátce po páté hodině odpoledne jsme přijali oznámení o dopravní nehodě, k níž došlo v Olomouci, v křižovatce ulic Foerstrova a Na Vozovce,“ uvedla mluvčí Policie ČR Jiřina Vybíhalová. „Na místě došlo ke střetu hasičské cisterny, jejíž posádka mířila k zásahu a řidič křižovatkou projížděl ve směru k Pražské ulici za použití světelného a zvukového výstražného znamení, s řidičkou osobního vozu Škoda Fabie, přijíždějící z pravé strany.“  Podle policie se bohužel při této nehodě zranili tři lidé, kteří pak museli být přepraveni do nemocnice k ošetření.

Veškerými okolnostmi a souvislostmi, za nichž k této dopravní nehodě došlo, se teď zabývá dopravní policie. Při nehodě vznikla škoda za předběžně 1,6 milionu korun.

Ilustrační foto: HZS Olomouckého kraje

Autor: 
(rej)

Komentáře

buy atorvastatin 20mg online cheap <a href="https://lipiws.top/">atorvastatin 40mg cheap</a> oral lipitor