Policie našla tělo ztracené seniorky. Pátrání po šestnácti dnech skončilo

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Čtvrtek, 25.6.2020

Po šestnácti dnech usilovného pátrání skončila velká policejní akce. Bohužel s tragickým závěrem. Při včerejší pátrací akci, na které se podíleli zejména kynologové se speciálně vycvičenými psy, bylo v katastru obce Dolní Libina nalezeno tělo ženy.

"Můžeme říci, že se s největší pravděpodobností jedná o pohřešovanou čtyřiasedmdesátiletou seniorku, se kterou se v noci na pondělí 8. června v Oskavě utrhl břeh rozvodněného potoka," uvedla mluvčí policie Jiřina Vybíhalová a dodala, že žádné další detaily policie uvádět nebude.

Policie během více než dvou týdnů do pátrání nasadila desítky mužů, kteří pročesávali terén v okolí vodního toku, do hledání byli zapojeni policejní kynologové a také vrtulník s termovizí. Pátrání komplikoval těžký terén, který při povodních  okolo říčky Oskava vznikl. 

Foto: Policie ČR

 

Fotogalerie: 
Autor: 
(rej)

Komentáře

atorvastatin over the counter <a href="https://lipiws.top/">lipitor order</a> lipitor 20mg canada