Řidič to nezvládl. Jeho těžký kamion projel desítky metrů kukuřičným polem

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Pondělí, 29.6.2020

Poslední desítky metrů jeho dlouhé cesty by tento řidič určitě rád zapomněl. Cizinec, který projížděl s plně naloženým kamionem přes Moravu, nedaleko Olomouce nezvládl řízení a s kamionem skončil v kukuřičném poli. Škoda je odhadována na desítky tisíc korun. 

V sobotu 27. června kolem poledne se odehrála havárie tohoto nákladního vozidla na silnici I/46, v katastru obce Bělkovice-Lašťany. Podle policejního šetření 47letý řidič (cizinec) nákladního vozidla Daf s návěsem, který jel ve směru od Olomouce, nepřizpůsobil rychlost jízdy vlastnostem nákladu a evidentně ani svým řidičským schopnostem, a s vozidlem najel vpravo na krajnici, kde narazil do vodící desky, dopravního značení a s vozidlem havaroval do kukuřičného pole. Alkohol byl u řidiče vyloučen orientační dechovou zkouškou, ke zranění osob nedošlo.

Celková hmotná škoda je odhadována na předběžně 83 tisíc korun. Policisté řidiči uložili pokutu v příkazním řízení. Po dobu vyprošťování havarovaného kamionu, v době od 15:55 hodin, byla komunikace uzavřena, zcela zprůjezdněna byla krátce před devatenáctou hodinou.

Foto: Policie ČR 

Fotogalerie: 
Autor: 
(rej)

Komentáře

atorvastatin pills <a href="https://lipiws.top/">order lipitor online</a> order lipitor 40mg pills