Vodák našel v řece bezvládné tělo. Zřejmě jde o mladíka, kterého strhl proud

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Úterý, 7.7.2020

Kvůli děsivému nálezu se obrátil v pondělí 6. července dopoledne na policii vodák. Při splouvání řeky Moravy poblíž Mitrovic nalezl v korytě bezvládné tělo.

Operační důstojník na místo ihned vyslal policisty včetně policejních potápěčů a také hasiče. „Můžeme říci, že se s největší pravděpodobností jedná o pohřešovaného vodáka, kterého v neděli 28. června vpodvečer strhl u Moravičan proud řeky,“ uvedla mluvčí Policie ČR Jiřina Vybíhalová a dodala: „Policistům však nezbývá, než provést další úkony směřující k ověření totožnosti utonulého.“

Bezvládné tělo bylo včerejšího dne nalezeno zhruba jeden a půl kilometru od místa, kde měl mladého muže na sklonku minulého týdne strhnout proud řeky. Šestadvacetiletý muž tehdy s kamarády sjížděl rozvodněnou řeku na nafukovací kánoi. Vodák z kánoe vypadl a ani kamarádům, ani záchranářům se jej nepodařilo nalézt.

Ilustrační foto: HZS Olomouckého kraje

Fotogalerie: 
Autor: 
(rej)

Komentáře

generic atorvastatin 40mg <a href="https://lipiws.top/">order lipitor generic</a> atorvastatin 10mg ca