Bezohledný hazardér: ujížděl policejní hlídce, protože byl opilý i zfetovaný

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Středa, 8.7.2020

V drama se změnila běžná silniční kontrola v úterý 7. července kolem půl deváté večer. Policisté chtěli zkontrolovat vůz Škoda Octavia, který jel po hlavní komunikace ve směru od Medlova. Řidič však na výstražné světelné zařízení s nápisem „STOP“ zareagoval tak, že zrychlil a ujížděl směrem k obci Uničov - Benkov. Policisté se za ním okamžitě vydali a v Benkově ho zastavili. Po jeho zadržení se vysvětlilo, z kolika různých důvodů policii ujížděl.

Než mohli policisté řidiče zkontrolovat, ještě to chvíli trvalo. Řidič totiž na jejich výzvu nereagoval a zůstal sedět v nastartovaném vozidle. Vzhledem k tomu, že řidič nereagoval ani na opětovnou výzvu k vystoupení z vozidla, policisté ho za použití donucovacích prostředků z vozidla vytáhli a nasadili mu pouta. Jednalo se o 24letého muže. Provedli u něj jak orientační dechovou zkoušku, tak i orientační test na omamné a psychotropní látky. Orientační dechovou zkouškou mu naměřili téměř 2,50‰ alkoholu v dechu, opakovanou dechovou zkouškou 2,40‰ alkoholu v dechu. Orientační test na omamné a psychotropní látky prokázal přítomnost amfetamin/metamfetaminu.

Řidič se odmítl podrobit lékařskému vyšetření, spojenému s odběrem biologického materiálu v nemocnici. Navíc policisté zjistili, že řidič má platnou blokaci řidičského oprávnění. Další jízdu mu zakázali.

V dané věci byly zahájeny úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky, na který trestní zákoník stanoví trest odnětí svobody až na jeden rok, peněžitý trest nebo zákaz činnosti. 

Autor: 
(rej)

Komentáře

order atorvastatin 80mg pill <a href="https://lipiws.top/">order atorvastatin 20mg pill</a> buy atorvastatin online cheap