Srazil mladou ženu a z místa ujel. Najde se někdo, kdo tuto nehodu viděl?

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Úterý, 8.9.2020

Další případ vážné nehody, k jejímuž objasnění by pomohli očití svěeci, teď řeší olomoučtí dopravní policistíé. Najde se někdo, kdo nehodu vidět? 

Policisté Dopravního inspektorátu Olomouc vyšetřují okolnosti nehody, která se stala v neděli 6. září ve 21:40 v obci Šumvald.

Podle prvotních informací měl dosud nezjištěný řidič, který jel ve směru od obce Uničov na obec Břevenec, z prozatím přesně nezjištěných příčin narazit do 28leté chodkyně, která přecházela po silnici ve stejném směru, při pravé krajnici. Poté měl z místa nehody ujet, aniž by tuto skutečnost oznámil na policii. Při nehodě byla mladá žerna zraněna a musela se o ni postarat zdravotnická záchranná služba. Policisté u sražené ženy provedli také orientační dechovou zkoušku, která prokázala přítomnost alkoholu.

Svědci, kteří v danou dobu úsekem projížděli, případně procházeli, mohli tuto nehodu vidět, a svými informacemi tak přispět k jejímu objasnění, ať kontaktují policisty Dopravního inspektorátu Olomouc a to buď osobně, anebo telefonicky na adrese: Třída Kosmonautů 189/10, Olomouc, na tel. 974 766 251, 974 766 595, email: ol.di.podatelna@pcr.cz, případně kdykoliv prostřednictvím linky 158.

Autor: 
(rej)

Komentáře

lipitor 80mg pill <a href="https://lipiws.top/">order atorvastatin 40mg generic</a> purchase atorvastatin online cheap