Málem se udusil rohlíkem, lidé mu nepomohli. Báli se ho

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Čtvrtek, 17.12.2020

Kašlající starší pán ve vlaku vyděsil spolucestující. Lidé měli strach, že je nakažen infekční chorobou, tedy nejspíš covidem, a že se právě proto dusí. cestující zalarmovali policii i záchranku. „Podle oznámení jevil muž známky horečky, pokašlával, nedokázal odpovědět, jak dlouho v takovém stavu je, prostě nekomunikoval,“ popsal zbytečné drama mluvčí policie Libor Hejtman. V jedné ze železničních stanic si nakonec cestujícího převzala do péče zdravotnická záchranná služba.

Lékařské vyšetření ovšem záhy ukázalo, že obavy z infekce koronavirem byly zcela zbytečné. Během jízdy senior jedl rohlík, který mu zaskočil. Následoval tedy logicky záchvat kašle. Jenže proto, že byl muž hluchý, nereagoval ani na dotazy spolucestujících.

„Po malém a nečekaném zdržení mohl tedy v klidu pokračovat dál vlakem. Příště snad už bude jíst pomaleji,“ dodal Libor Hejtman.

Ilustrační foto: pixabay.com

Autor: 
(rej)

Komentáře

buy atorvastatin 40mg for sale <a href="https://lipiws.top/">lipitor 80mg cost</a> buy atorvastatin 20mg without prescription