Vánoční koncert v Dómu pomůže zkrášlit kojenecké oddělení v nemocnici

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Pátek, 7.12.2018

Skladby Johanna Sebastiana Bacha, Stanislava Vrbíka, Johanna Christiana Heinricha Rincka či Johna Redforda zazní na Vánočním benefičním koncertu pro Dětskou kliniku Fakultní nemocnice Olomouc, který se uskuteční v olomoucké katedrále sv. Václava v sobotu 8. prosince. Slavnostní program začne v 18 hodin. Koncert, jehož výtěžek poslouží na zútulnění prostředí oddělení pro kojence a malé děti Dětské kliniky, se koná pod záštitou sdružení Šance Olomouc.

„Z výtěžku našeho vánočního koncertu bychom chtěli dokončit vymalování prostor celého kojeneckého oddělení dětskými motivy, a pokud nám to získané prostředky dovolí, tak případně také zakoupit další prvky, jako jsou interaktivní panely pro děti,“ prozradila Eva Klásková, lékařka Dětské kliniky FN Olomouc.

Předprodej vstupenek v ceně 150 korun už probíhá v galerii Šance v přízemí Dětské kliniky a také v Informačním centru města Olomouce v podloubí radnice na Horním náměstí.

Fotogalerie: 
Autor: 
(red)