Lou Bega, Ilona Csáková, No Name a další hvězdy letos ozdobí plesy Rádia Haná

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Čtvrtek, 31.1.2019

Hned čtyři velké plesy s hvězdami médií a pop music v Olomouckém kraji připravuje Radio Haná a agentura Forsberg. Největším tahákem zřejmě bude zpěvák Lou Bega, který se objeví na Omega Olomouckém plese. 

„Začalo to Omega Olomouckým plesem před několika lety a jeho úspěch byl natolik motivující, že jsme museli tu nejlepší zábavu donést i do dalších měst v Olomouckém kraji. A je to skvělý nápad, protože lidé se u nás bavit chtějí,” usmívá se výkonný ředitel Forsberg Agency Marek Berger. Letos Haná a Forsberg připravují čtyři plesy. Zatančit si, bavit se a užívat si můžete letos na Šumperském plese 8. února, Uničovském plese 9. února, tradičním Omega Olomouckém plese 15. února, a pozor -nově na Prostějovském plese 2. března. Všechny tyto akce jsou zárukou skvělé zábavy, na kterou budete rádi vzpomínat díky barvitým zážitkům a hvězdám plesového programu. Plesy pořádané Radiem Haná a Forsberg Agency jsou tradičně velmi vyhledávanými akcemi, a tak si rozhodně nezapomeňte včas zajistit lístky. Jak je získat najdete na webových stránkách jednotlivých akcí - www.sumperskyples.cz, www.unicovskyples.cz, www.olomouckyples.cz a www.prostejovskyples.cz.

„Nejen plesy ale vůbec všechny akce od Radia Haná a agentury Forsberg si lidé každoročně užívají díky velmi sympatickým programům, které jsou plné kvalitní hudby a zábavy,nápaditých představení a setkání s českými i zahraničními celebritami. A letos máme pro vás opět to nejlepší, ” láká ředitel Radia Haná David Foretník.

Jen namátkou z pestrého programu: Šumperský ples bude moderovat star televizního zpravodajství Rey Koranteng. Na Uničovském plese zazáří stálice naší pop music Ilona Csáková. Prostějovský ples roztančí a pobaví zpěvačka a písničkářka Olga Lounová. A vlajkovou loď plesové produkce Radia Haná a Forsberg Agency rozhýbe latinskoamerickými rytmy jedinečný Lou Bega známý po celém světě chytlavou taneční skladbou Mambo no. 5. Tak neváhejte... ...a nalaďte si Radio Haná na 92,3FM, ať víte o všech našich skvělých akcích jako první!

PR

Fotogalerie: 
Autor: 
PR