Z Olomouce až do metalového snu Tobiase Sammeta - Avantasia na vlastní oči

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Středa, 6.2.2019

Unikátní projekt metalové opery na pokračování s názvem Avantasia chystá další díl v Bratislavě a vy můžete být u toho. Rock Metal Paradise pořádá zájezd na bratislavské vystoupení proslulého cirkusu kolem Tobiase Sammeta s názvem Avantasia Moonglow World Tour. Koncert se uskuteční 28. března 2019.

Projekt, který nabízí divákůma posluchačům směs power a speed metalu, symfonické hudbny a velkých operních témat, začal už roku 1999 a od počátku za ním stojí zpěvák a skladatel kapely Edguy Tobias Sammet. Podle prvotního záměru Tobiase se mělo jednat o jednorázový studiový projekt metalové opery se dvěma alby, na něj pak ale postupně navazovaly další a další projekty a utvořila se kolem něj i regulérní hudební skupina.

Nyní má premiéru už osmé album s názvem Moonglow a právě to bude publiku v Bratislavě představeno.  

Ceny vstupného

Stání / Sezení – 1.300 Kč

Stání pod pódiem – kotel V.I.P. – 1.400 Kč

ceny zahrnují dopravu ze Šternberka/Olomouce do Bratislavy a zpět zájezdovým autobusem.

Odjezd 28. března 2019

Šternberk – 14:00, Hlavní nádraží ČD

Olomouc – 14:30, zastávka MHD Brněnská

Návrat 29. 3. 2019 v ranních hodinách.

Fotogalerie: 
Autor: 
(red)