Parkourová exhibice, koncerty i pohádky pro děti. Super program v pevnůstce

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Čtvrtek, 13.6.2019

Po loňském velkém úspěchu je tu druhý ročník rodinného festivalu LIBLI Funfest. Vyražte za nejlepší rodinnou zábavou na olomouckou Korunní pevnůstku už tuto neděli 16. června! Připraveny jsou koncerty, taneční vystoupení, divadlo a také parkourová exhibice!

Brány Korunní pevnůstky se veřejnosti otevřou s úderem půl desáté. A co dopolední program nabídne? Hlavní stage ovládnou finalisté soutěže kapel Objev roku Radia Haná. O prvenství v této oblíbené soutěži usiluje skupiny Výsledek, Stanislav Hojgr a Kowal Company. Po této hudební show se můžeme těšit na taneční vystoupení skupiny JUST US. V brzkých odpoledních hodinách pak na sebe strhne pozornost parkourová exhibice a workshop ZOHIR PARKOUR. Na své si přijdou i ti nejmenší, právě pro ně Divadlo Tramtarie zahraje pohádku O pračlovíčkovi a Pohádky o mašinkách.

„Letos je program LIBLI Funfestu abnormálně nabitý. Pro zvídavce tu Pevnost poznání vystoupí se svou chemickou show. Nezapomněli jsme ani na aktuální fenomén, výrobu slizu. Každé dítko si jej bude moci přímo připravit se slimerkami Aničkou a Eliškou, vrcholem programu akce pak bude koncert dívčí skupiny Lollipopz. Po jejich vystoupení se samozřejmě můžete těšit na autogramiádu. No, bude tady toho opravdu hodně…,” říká k blížící se akci programový ředitel spolupořádajícího Radia Haná Marek Berger.

Pestrý program se bude odehrávat i mimo stage, v akci např. uvidíme i Integrovaný systém Olomouckého kraje, superhrdiny, transformery a na akci zavítají také extraligoví hráči A-týmu HC Olomouc. Nebudou chybět ani rytíři a sokolníci. A pozor, ještě nekončíme! Pro vášnivé sběratele kartiček Scratch Wars a Pokémonů tu budou připravena speciální stanoviště. Ratolesti si budou moci vyhrát na megapískovišti o 10 tunách písku a pokud, milí rodičové, máte z domu zkušenosti, že vašeho potomka přestala už nějaká hračka bavit, můžete ji směle směnit za atraktivnější kus na burze hraček. Chybět nebude ani bohaté občerstvení a atrakce pro děti! To vše a mnohem více na jednom místě. Přijďte si to s námi užít, těšíme se na vás!

Vstupné na místě - Dospělý: 100 Kč Dítě: 30 Kč od výšky 100 cm

Funfest Olomouc

Korunní pevnůstka Olomouc

16. června 2019 od 9.30

www.facebook.com/FunfestOlomouc/

www.facebook.com/events/2304376219793137/

 

Fotogalerie: 
Autor: 
(red)