Siréna párty: láska, mořské vlny a cesta kolem světa s českým rozpočtem

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Neděle, 4.8.2019

Nechte se inspirovat těmi, kdo zkusili to, o čem vy zatím třeba jen sníte. Dvě atraktivní témata pro cestovatele nabízí další cestovatelská párty v Nezvalově arše.

Cestování, cizí kraje, zážitky, vůně dálek, exotická chuť, na to vše vás láká Siréna párty v artových prostorách Smarthotelu Nezvalova Archa v Olomouci. Milá setkání s cestovateli, mořeplavci a moderními nomády v podpalubí Nezvalovy Archy doplní živý zpěv mladých zpěváků různých žánrů. Každou první středu v měsíci hlas sirén připomene, že tým Smarthotelu Nezvalova Archa připravil další Siréna párty, každý měsíc jiná, vždy zajímavá, zážitková setkání na cestovatelské téma. Přijďte na Siréna párty 7.8. 2019 19:00 – 22:00 hod., a potom každou další první středu v měsíci ….

Siréna párty: NoMad story a surfařské ráje světa

Adam a Bětka, studenti VŠ, surfeři tělem i duší, kteří s mini rozpočtem cestují a surfují po celém světě. Život v autě, Erasmus ve Španělsku, surf a …. Love NoMad Story.

Siréna párty: Austrálie a Nový Zéland

Cesta dvou kamarádů se protnula při studijním pobytu u protinožců. Šílenější Maris svou cestu zakončil pobytem v džungli a cestou kolem světa. Sala se vydal na průzkum maorských obyčejů. Jak celé dobrodružství  dopadlo, a jak vše zvládli s českým rozpočtem Vám společně prozradí  na dalším cestovatelském večeru na Nezvalce.

Více na www.nezvalovaarcha.cz. Rezervace na: manager@nezvalovaarcha.cz.

Fotogalerie: 
Autor: 
(red)