Chcete si s kapelou zahrát na pětadvacátém ročníku festivalu Blues Alive?

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Úterý, 29.10.2019

Přihlaste se do soutěže Blues Aperitiv 2020 a vyzkoušejte šanci zahrát si na respektovaného festivalu Blues Alive.

Součástí festivalu se neodlučitelně stala mezinárodní soutěžní přehlídka, která hledá nové talenty v žánru blues mezi neprofesionálními kapelami bez ohledu na zemi původu. Dvěma souborům garantují organizátoři postup na Blues Alive 2020, kde dostanou tradičně příležitost uvítat posluchače koncertem ve foyer Domu kultury.

Šanci podívat se na festival získá rovněž kapela, která dostane nejvíce hlasů od publika. Vítěz diváckého hlasování rozjede jeden z půlnočních jam sessions, které se odehrávají po šumperských klubech a hospodách. Zkušenost z minulých ročníků navíc dává naději více než třem souborům! Také další účinkující, kteří na přehlídce Blues Aperitiv zaujmou porotu, mohou dostat pozvánku k účinkování na vedlejších scénách Blues Alive, jiných českých festivalech či na přehlídkách v Polsku.
Termín pro 21. ročník Blues Aperitivu je stanoven na sobotu 28. března 2020 od 19 h. Festival se uskuteční ve velkém sále Domu kultury. 

Podmínky zařazení do výběru:
Kapely, které mají zájem zúčastnit se festivalu, mohou zasílat přihlášky od tohoto okamžiku na adresu horakova@dksumperk.cz.
Uzávěrka přihlášek je 12. ledna 2020!!!

Přihláška musí obsahovat název kapely, jmenovité a nástrojové obsazení, technické požadavky kapely, webovou adresu, aktuální fotografii v tiskové kvalitě (!), stručnou biografii kapely a další informace o ní a dva spolehlivé telefonické a emailové kontakty na členy kapely. Pro základní výběr je bezpodmínečně nutné zaslání nahrávek souboru, bez nich není možné zařazení přihlášky do soutěže. Minimálně tři ukázky ve formátu mp3, případně odkaz na elektronický přehrávač, pošlete společně s přihláškou na výše uvedenou adresu. Přihlásit se samozřejmě mohou i kapely, které absolvovaly Blues Aperitiv už v minulosti, ale na Blues Alive nepostoupily.
Ze všech přihlášených kapel bude vybráno 7 postupujících + 2 náhradníci. Pak už je vše na kapelách, jak se budou prezentovat před odbornou mezinárodní porotou sestavenou z hudebních publicistů, hudebníků a před diváky.
Důležité informace pro vybrané kapely:
Zvuková technika, základy bicích nástrojů a basový aparát budou jako vždy zajištěny, kapely si přivezou pouze nástrojovou aparaturu. Každá kapela bude mít na své vystoupení 30 minut včetně zvukových zkoušek. Pořadí kapel bude určeno losem.

Pořadatel přispívá kapelám na cestovní náklady a zajišťuje ubytování. Ubytování zajistíme i pro kamarády v jejich režii, které si přivezete a předem ohlásíte.

http://www.bluesalive.cz/aperitiv.html

Autor: 
(red)