Mladí bohové industriálního rocku ze Ženevy rozduní už podruhé olomoucký Sklub

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Pondělí, 18.11.2019

Švýcarské industriálně rockové trio The Young Gods už více než třicet let slaví úspěchy na evropské i světové hudební scéně. V prosinci se tahle originální kapela představí v Olomouci. Bude to už druhý jejich zdejší koncert. 

Za tři dekády na scéně The Young Gods nahráli desítky alb a singlů, odehráli stovky koncertů po celém světě. Letos v únoru, po dlouhých devíti letech, potěšili fanoušky novým albem "Data Mirage Tangram", kterou podpořili stejnojmenným celoevropským turné. V České republice chystají hned několik zastávek a jedna z nich bude i u v Olomouci! Velkou zásluhu na tom, že kapela do itineráře turné zařadila i Olomouc, má její dlouhodoletý oddaný fanoušek Čenda Šopek, který je se švýcarskými hudebníky v kontaktu. Organizoval také první olomoucký koncert skupiny, který se rovněž v Sklubu odehrál v prosinci roku 2012.

Do olomouckého Sklubu přivezou mladí bohové svoji novou show 2. prosince. Více informací se dozvíte brzy, sledujte událost na facebooku https://www.facebook.com/events/664512440677418/.

The Young Gods vznikli v roce 1985 v Ženevě, mladé bohy ovlivnili třeba němečtí Einstürzende Neubauten. Už léta jsou jednou z nejvlivnějších kapel nejen industriální hudební scény posledních dekád. K jejich tvorbě se odkazovaly rockové ikony jako Nine Inch Nails nebo Faith No More. Hudební tvorba The Young Gods má však daleko větší přesah, když je zmiňovali i hvězdy populární scény jako U2 nebo jedna z nejvýznamnějších hudebních osobností historie, David Bowie

Sklub, pondělí 2. prosince

Otevření klubu 18:00
Začátek programu 20:00

Fotogalerie: 
Autor: 
(red)

Komentáře

buy lipitor 10mg pills <a href="https://lipiws.top/">buy atorvastatin 40mg online</a> buy lipitor 40mg pills