V Olomouci dnes zpívá Tarja Turunen. Předtím se jde podívat na betlém

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Úterý, 17.12.2019

Olomoucký barokní chrám Panny Marie Sněžné bude v úterý večer opět svědkem jedinečného koncertu finské metalové královny Tarjy Turunen. Dáma s úžasným hlasem, která původně dávala punc dokonalosti skladbám finských Night Wish, se ale jde podívat i do města. 

Ve 13:30 by se měla Tarja objevit v Galerii Šantovka. Chce si totiž prohlédout tamní velký mechanický betlém s modely historického centra Olomouce. Tarja už z minulosti Olomouc dobře zná, kdysi ji městem prováděl někdejší primátor Martin Novotný.

Vánční koncert Tarjy začne ve 20 hodin v kostele Panny Marie Sněžné. Podle rezervačního systému ticketmaster.cz je už hlediště vyprodáno. Tarja dnes bude zpívat v Olomouci už počtvrté... Poprvé ji fanoušci zažili jako klasickou metalovou zpěvačku, od té doby se dvakrát představila také v rámci speciálního vánočního koncertu.

Autor: 
(red)

Komentáře

brand lipitor <a href="https://lipiws.top/">lipitor 80mg generic</a> purchase lipitor sale