Sněhurka, čerti, andělé, Mrazík i zvířata. Zoo zve na pohádkové večerní prohlídky

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Středa, 25.12.2019

Na Vánoce se Zoo Olomouc proměnila v zázemí divadla, kde není nouze o nejrůznější pohádkové kulisy. „Vytváří se zde sedm pohádek: Popelka, Sněhurka, Anděl Páně, 12 měsíčků, S čerty nejsou žerty, nemůže chybět Mrazík. Současně s tím se pracuje na zimních koších, girlandách, vánočních stromcích,“ sděluje Pavel Javůrek, vedoucí marketingového oddělení.

V Zoo Olomouc mají otevřeno po oba svátky vánoční a stejně tak v následujících dnech a návštěvníci zde navíc mohou pobývat dokonce až do pokročilých večerních hodin. A pozor - zimní období vůbec neznamená, že by ve výbězích nebyla vidět zvířata. Některá jsou naopak v zimě daleko spokojenější než v parném létě. 

Večerní vánoční prohlídky

Ať v námrazách, či tání, nebo třeba v závějích…Vůni jehličí a Vánoc v olomoucké zoo máte zkrátka rádi na každý pád. A s nimi i Večerní vánoční prohlídky. Nebudou chybět ani letos. Tentokrát se zahrada promění v jednu velkou vánoční pohádkovou říši. Tak přijďte pobýt od 25. do 30 prosince a na Nový rok 1. ledna taktéž.

A zvířata? Řada z nich je mnohem aktivnější než za letního horka.  Komentované prohlídky jsou odměnou pro ty, kteří vydrží až do odpoledne. Průvodce vychází z dětského hřiště v areálu v 16:00 a 18:00 hodin. Na prohlídku s průvodcem není nutná registrace. Vždy od 16 a 18 hodin s průvodcem.

Vánoční dárek

Pokud chcete někomu dodatečně udělat radost, nabízí se i unikátní vánoční dárek: jízda terénním autem, čas v žirafí společnosti, safari, radnice, sál Komenia… Že to nejde dohromady?

Ale jde. Zoo a město Olomouc připravili limitovanou edici voucherů, kterými můžete obdarovat své blízké a zblízka poznat nejen zoo ale i město a dostat se do míst, kam se běžně nezavítá. Více na www.zoo-olomouc.cz

Fotogalerie: 
Autor: 
(red)

Komentáře

lipitor 20mg cost <a href="https://lipiws.top/">lipitor 10mg brand</a> order lipitor 10mg