V Divadle na cucky ruší akce až na výjimky. Část programu se ale bude konat!

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Pátek, 13.3.2020

Olomoucké Divadlo na cucky je prostorem nejen divadelním, ale také galerijním a jeho nedílnou součástí je kavárna. Jak se provozu této nezávislé scény dotkne vyhlášení nouzového stavu v příštích dnech?

„Festival Jeden svět oznámil už dříve, že přerušuje svůj program, který se měl odehrát také u nás. Tak zmizela první část akcí z naší březnové nabídky, ale stále jsme zachovávali akce pro 50 diváků,“ popisuje situaci z počátku týdne Jan Žůrek, ředitel divadla. „Po vyhlášení nouzového stavu nám zbyly na nejbližší týdny už jen tři akce, které jsme schopni zrealizovat,“ dodal Žůrek. Jedná se o čtenářský klub Knihy na cucky, reprízu inscenace Opuštěná společnost s kapacitou minimalizovanou na 25 diváků a Workshop plastického pohybu.

V útrobách Divadla na cucky se nachází rovněž Galerie XY, která dočasně přerušuje výstavu Roberta Bucka. Otevírací doba divadelní kavárny Café na cucky odpovídá nařízením Vlády ČR, proto zůstává i nadále v provozu.

Aktuální informace o provozu divadla najdete na webu www.divadlonacucky.cz a na facebookovém profilu divadla.

Ilustrační foto: Divadlo na cucky

Autor: 
(red)

Komentáře

order lipitor 10mg generic <a href="https://lipiws.top/">buy atorvastatin 20mg without prescription</a> buy atorvastatin 20mg pill