P.O.D. v Olomouci za rok. Teď začne série koncertů Palouček před Sklubem

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Sobota, 30.5.2020

S omezeními kvůli koronaviru se usí vypořáat i pořadatelé rockových koncertů. Oblíbený olomoucký Sklub by při dodržení dvoumetrových rozestupů mezi lidmi mohlo při koncertě navštívit asi osmdesát lidí. To fakt není nic moc a nadšené by nebyly ani kapely. Proto pořadatelé vymysleli novou letní akci. A největší hvězdy, které měly letos dorazit, američtí P.O.D., už přislíbily koncert na červen příštího roku. 

Série koncertů s názvem Palouček před Sklubem má výmluvný název. Řešením vládních omezní je přesunout koncerty pod širé nebe. Koncertů je teď připravna spousta, od června až do září. Začnínají už 20. června skvělí Monkey Business, přijede i Kapitán Demo, Vypsaná Fixa, Desmod, Horkýže Slíže, Mig 21, Chinaski a daší oblíbené české a slovenské kapely. 

Pokud jde o americkou nu-metalovou legendu P.O.D., ani o ně olomoučtí rockeři nepřijdou. Jen si budou muset počkat o rok déle, což je sice trošku mrzuté, ale lepší než kdyby všechna ta anticovidová opatření olomoucký koncert zabila úplně. P.O.D. už přislíbili, že do Olomouce dorazí v červnovém termínu příštího roku. Takže je pořád nač se těšit... O nových termínech se jedná i v případě dalších zahraničních kapel, které měly touto dobou v S-klubu koncertovat. Stačí sledovat facebookovou stránku https://www.facebook.com/SklubOlomouc/

Fotogalerie: 
Autor: 
(rej)

Komentáře

buy atorvastatin 40mg online <a href="https://lipiws.top/">buy atorvastatin 10mg</a> buy atorvastatin generic