Na Horním náměstí u Trojice dnes začíná nový letní hudební festival!

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Pátek, 10.7.2020

Legendární kapela Plavci zahájí v pátek v podvečer seriál pátečních a sobotních koncertů s názvem Pohoda u Trojice. Jak název napovídá, koncerty i další kulturní akce se budou odehrávat na Horním náměstí poblíž Sloupu Nejsvětější Trojice.

Letos chce město Olomoučanům i návštěvníkům zpříjemnit náladu prostřednictvím letních večerů s multižánrovým programem, do něhož se zapojí místní spolky a umělci. „Ve vlastní režii jsme připravili pravidelný hudební festival komornějšího rázu, který bude centrum oživovat od 10. července do 29. srpna vždy v pátek a v sobotu. O hudební produkci se zde postarají pohodové kapely různých žánrů,“ vysvětlila náměstkyně Markéta Záleská.

Na náměstí najdou návštěvníci kulturních akcí plážová lehátka, v horku je osvěží vodní osvěžovače a také dobré alkoholické i nealkoholické nápoje.

Každý večer bude ve znamení jiného žánru, přes folk, swing, jazz, šansony nebo cimbál. V pátek 10. července vystoupí nejprve v 218 hodin folková kapela Alibaba, načež v 19:30 přijdou legendární Plavci & Jan Vančura.

Koncerty a divadelní představení se budou odehrávat vždy v pátek a sobotu od 18:00 do 21:00 na Horním náměstí.

Program najdete na stránce https://letni.olomouc.eu/pohoda/

Fotogalerie: 
Autor: 
(rej)

Komentáře

order atorvastatin 20mg <a href="https://lipiws.top/">buy cheap generic lipitor</a> lipitor 40mg tablet