Obří gongy a pravěký australský nástroj, to bude koncert, jaký tu ještě nebyl

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Úterý, 21.7.2020

Všem milovníkům archaických hudebních nástrojů se v Olomouci naskytne příležitost k návštěvě vyjimečného vystoupení. Uslyšíte při něm fascinující zvuky největšího světového gongu, pravěkého didgeridoo z Austrálie a dalších nevšedních hudebních nástrojů.

Setkání anglického hráče na obří gongy a orfické nástroje Beara Love a českého hráče na australský lidový nástroj didgeridoo Ondřeje Smeykala dalo v roce 2010 v Londýně vzniknout mezinárodnímu projektu nazvaný Výprava. Právě Výprava v září drazí i do Olomouce, do Korunní pevnůstky. 

Výprava nabízí společenské meditativní setkání v sakrální architektuře za souzvuku archaických nástrojů, například zvuk obřího gongu (2,2m), světově největšího symfonického gongu. Vystoupení je čistě akustické, trvá přibližně 100 minut, návštěvníkům nabídne krom koncertních sálů také řadu unikátních lokalit napříč celou zemí a jako každé turné, i tentokrát si oba aktéři připravili novou kolekci nástrojů.

VÝPRAVA – ONDŘEJ SMEYKAL DIDGERIDOO A OBŘÍ GONG 2, 2 metru

8. září 2020 v 19:00

Pevnost poznání, Korunní pevnůstka, tř. 17. listopadu 7

Fotogalerie: 
Autor: 
(rej)

Komentáře

purchase lipitor for sale <a href="https://lipiws.top/">order generic lipitor 10mg</a> atorvastatin sale