Znáte tahle sympatická děvčata? The Addams Sisters vyhrály a míří nahoru

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Úterý, 21.7.2020

Tři desítky mladých kapel letos bojovaly o vítězství v talentové soutěži Objev Radia Haná aneb Hledáme nové Radečky. Přízeň veřejnosti v internetovém hlasování i hlasy členů odborné poroty získalo dívčí trio The Addams Sisters z Moravičan.

„Vítězství jsme nečekaly, o to větší máme radost. Už pět let na sobě makáme a teď naši snahu můžeme zúročit prostřednictvím výhry. Jsme nadšené, děkujeme všem, kdo nás v soutěži podpořili,“ uvedla baskytaristka Kristýna Rozsívalová.

Výhra zahrnuje například dva víkendy v profesionálním nahrávacím studiu TA musica, kde The Addams Sisters natočí singl pod profesionálním producentským dohledem. Dále budou mít možnost natočit zdarma videoklip. Radio Haná ve spolupráci s regionálními mediálními partnery uspořádá kapele promo kampaň a nasadí singl do vysílání. Úspěšní hitmakeři O5 a Radeček zase pomohou s umístěním vítěze do programu festivalů a navíc budou nápomocni radou při nahrávání radiosinglu.

„Pro nás je nejvíc, když můžeme hrát pro lidi na nějaké dobré akci. Proto jsme rády, že součástí výhry je i zařazení do programu prestižního festivalu Džemfest. Ale těšíme se i do nahrávacího studia, kde vznikne náš první singl pro rádia,“ doplnila Kristýna.

Do třetího ročníku soutěže Objev Radia Haná aneb Hledáme nové Radečky se letos přihlásilo rekordní množství interpretů. Všech třicet kapel bylo zařazeno do internetového hlasování. Z pěti souborů, které získaly největší počet hlasů od veřejnosti, vybrala absolutního vítěze odborná porota.

 

Fotogalerie: 
Autor: 
(rej)

Komentáře

lipitor 80mg drug <a href="https://lipiws.top/">atorvastatin usa</a> how to get atorvastatin without a prescription