Centrum Olomouce od rána do večera plné akcí. Bavit se a nakupovat tady může každý

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Pátek, 24.7.2020

Pátek a sobota bude v centru Olomouce doslova plná akcí. Koná se flerjarmark, pokračují knižní trhy, na Dolním náměstí se chystají další Olomoucké vinné slavnosti a na páteční i sobotní večery je připraven hudební program v rámci festivalu Pohoda u Trojice.

Na olomoucký flerjarmark se vydali tvůrci originálních módních doplňků, šperků, šál, ručníků, dek, tašek a mnoha dalších užitečných a krásných věcí. Většinou se jedná o výrobky z přírodních materiálů, ze dřeva, korálů, vlny, minerálů nebo různých kovů. Můžete si tady vybrat i letní oblečení z různých přírodních materiálů, jako je bavlna, len, mušelín, bambus a další.

Někteří prodejci tady budou od pátku, jiní se chystají až na sobotu. Až v sobotu dorazí třeba výrobce ručně vyráběných šperků ze dřeva stromů z různých koutů světa. Přijďte si vybrat ten svůj, třeba s vaším oblíbeným broušeným minerálem.

V pátek i v sobotu je flerjarmark na Horním náměstí otevřen od 9 do 18 hodin.

Olomoucké vinné slavnosti se pro změnu konají na Dolním náměstí a opět jde o dvoudenní akci. V pátek zde můžete pobýt od 14 do 22 a v sobotu od 10 do 20 hodin. Slavnosti pořádá již osvědčená Olomoucká vinná společnost a najdete tady nabídku 24 vinařství, jedné speciální pivnice, pořídíte si skvělé sýry z Nizozemska a jako stylový hudební doprovod i cimbálovou muziku.

Do tohoto druhu hudby se perfektně trefil i program multižánrového festivalu Pohoda u Trojice. Zatímco minulé pátky a soboty na Horním náměstí zněl folk, country, reggae a šansony, na tento páteční a sobotní večer je připravena rovněž cimbálová hudba. V 17:30 začne hrát Folklore Quintet, následován v 19 hodin souborem Cimballica. V sobotu od 18 hodin vystoupí opět Folklore Quintet a následně v 19:30 Blue Cimbal.

V pátek i sobotu navíc pokračují na Horním náměstí Knižní a antikvární trhy, které začaly už v pondělí. Kromě knih jsou zde v nabídce i turistické mapy, gramofonové desky a další zajímavé materiály.

Fotogalerie: 
Autor: 
(rej)

Komentáře

atorvastatin 10mg generic <a href="https://lipiws.top/">lipitor 80mg oral</a> order lipitor sale