Zvuky 21. století: filharmonie a americká nahrávací společnost zvou na koncert!

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Úterý, 11.8.2020

Moravská filharmonie ve spolupráci s americkou nahrávací společností PARMA Recordings uvede online koncert soudobé hudby Zvuky 21. století. Ve čtvrtek 13. srpna od 19 hodin na facebooku a webu Moravské filharmonie mohou posluchači vyslechnout skladby šesti hudebních skladatelů a skladatelek, kteří se ve své tvorbě inspirují takovými velikány, jako byli Ludwig van Beethoven nebo Béla Bartók.

Jednotlivé skladby jsou inspirovány objevováním zvukových možností orchestru a práce s hudebními tématy. Koncert zazní v živém přenosu a v plné kráse orchestrálního provedení pod taktovkou dirigenta Stanislava Vavřínka.

„Moravská filharmonie koncertuje od druhé poloviny června naživo, ale zároveň vítá možnost pokračovat v koncertování online a oslovit zajímavou hudbou i zahraniční posluchače a všechny ty, kteří sledují současné světové trendy v orchestrální hudbě,“ říká Jonáš Harman, ředitel Moravské filharmonie Olomouc. „Koncert Zvuky 21. století přinese netradiční zážitek díky průřezu skladeb hned šesti soudobých zahraničních autorů, které představí.“

Program koncertu: 

Brian Latchem: Suffolk Variations for Viola and Strings
William C. White: Recollected Dances
John A. Carollo: Seeds of Doubt
Rain Worthington: Within Deep Currents
Jay Anthony Gach: Unendurable Ecstasies
Heidi Jacob: Many in One

Účinkují:

Moravská filharmonie Olomouc
Stanislav Vavřínek – dirigent

Autor: 
(rej)

Komentáře

purchase atorvastatin pills <a href="https://lipiws.top/">atorvastatin ca</a> oral atorvastatin 80mg