Cikánská branka spojuje dvě poschodí Olomouce i tři sobotní akce

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Sobota, 19.9.2020

Slavnostní otevření Cikánské branky se odehrává dnes v Letním kině Olomouc. Barokní průchod z bastionové pevnosti dolů do Parku Pod Dómem se konečně otevírá po dvou letech snahy dobrovolníků. Obnovuje se tak praktické i symbolické propojení dvou pater Olomouce i propojení zeleného okolí s historickým centrem a hradbami. Otevření Cikánské branky navíc spojí během soboty 19. září od rána až do večera hned tři sympatické akce:

ZAŽÍT MĚSTO JINAK – oživení Parku pod Dómem
Každý z nás se může chopit oživení nějakého zapomenutého koutu v místě, kde žijeme. Připojujeme se tedy k celorepublikové akci a pro tento den (a snad už napořád) Letňák spolu s Archou Olomouc oživí krásný Park pod Dómem. Bude tu stát šapitó, v něm pohodlná lehátka a z nich výhled na výstavu obrazů. K tomu dobrá filtrovaná káva, gril a akustická muzika. Večer svíčky, světýlka a ohňová show od Cascabel. Takhle žije park!
Událost: https://www.facebook.com/events/406098230378004

BENEFIČÁK – nultý ročník festivalu
Několik olomouckých neziskovek se spojilo, aby pomohlo někomu dalšímu. Tentokrát Rodinnému centru U Mloka. Čeká vás pohádka O pračlovíčkovi Divadla Tramtarie, kejklení s Cascabel, dvě výstavy, procházka areálem s povídáním, koncerty a večerní film.
Událost: https://1url.cz/bz4on

VINTAGE MARKET - blešák o babím létě
Blešák a Letňák, to už je tradice. Těšit se můžete na várku second hand oblečků, handmade výrobků, swap koutek i super hudbu.
Událost: https://1url.cz/bz4o6

Výtěžek ze vstupného a vašich dobro-příspěvků na všech těchto akcích půjde na podporu Rodinného centra U Mloka.

O historii Cikánské branky nebo též Cikánského výpadu se dočtete zde.

Fotogalerie: 
Autor: 
(rej)

Komentáře

lipitor 40mg tablet <a href="https://lipiws.top/">order lipitor 40mg online cheap</a> lipitor canada