Radost, extáze, bolest, barvy a tvary. Nová kavárna má fascinující interiér

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Úterý, 29.9.2020

Divoký jednorožec, krásná dáma, expresivní útržky města, radost i bolest... Interiér nového prostoru v centru Olomouce nenechá klidným asi nikoho ze svých budoucích návštěvníků. Oč jde? O zbrusu novou kavárnu v budově Muzea umění na náměstí Republiky. Autorem ryze výtvarného pojetí je Tomáš Junker alias Pauser, jeden z nejtalentovanějších tvůrců graffiti u nás. 

Za touhle povedenou novinkou stojí spojení dvou zvučných jmen - Long Story Short hostel a Muzeum umění Olomouc. Muzeum umění dalo najevo záměr vytvořit při rekonstrukci historické budovy jedinečný prostor pro občerstvení, tedy kavárnu s nějakým osobitým duchem. A Long Story Short jako budoucí provozovatel a jako značka, která je v Olomouci skutečně trendy, do toho šlo odvážně. 

"Když máte volnou ruku a nikdo vás neomezuje, je vždy radost pracovat," říká Tomáš Junker. Tvůrce měl skutečně volnou ruku a výsledek odpovídá jeho osobitému stylu. Architektonickou stránku věci zařídil Luděk Skácel. Taky skvěle. V takovém prostředí budete mít možná trošku problém, zda se více věnovat konzumované dobrotě nebo skvělé výzdobě stěn. Estetično se zde bude pojit s gastronomií, což je sice možná náročná, ale atraktivní kombinace.

Motto "A příběh začíná!" tady platí naplno. Tento týden se kavárna otevírá! Uvidíte sami. 

Foto: Tomáš Junker

Fotogalerie: 
Autor: 
(rej)

Komentáře

lipitor 10mg us <a href="https://lipiws.top/">atorvastatin 10mg generic</a> purchase atorvastatin without prescription