Král českého street artu dnes proměňuje Lomenou galerii v Olomouci

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Úterý, 29.9.2020

AKTUALIZOVÁNO Nekorunovaný král tuzemských pouličních výtvarných umělců, David Strauzz, dnes vylepšuje tvář Olomouce. V rámci letošního 10. ročníku MEET Olomoucký majáles UP a jeho propojení s olomouckým Street Art Festivalem výtvarně oživuje otevřený prostor Lomené galerii na rohu Denisovy a Univerzitní ulice. 

„Rozhodli jsme se dát společně novou podobu Lomené galerie, podchodu u Kostelu Panny Marie Sněžné. A pozvali jsme si na to jednoho z nejznámějších českých umělců - Davida Strauzze,“ vzkazují organizátoři. David Strauzz je znám velmi osobitým stylem, jeho portréty a další díla vznikají jedinečnou technikou, snadno odlišitelnou od mnoha jiných tvůrců street art a muralů. Vznikají z velikého množství čárek a působí při pohledu zdáky zcela jinak než při pohledu detailním, kdy více vyniká jejich struktura. Přesně takové jsou nové obrazy, které už zhruba od 16 hodin zdobí venkovní olomouckou galerii.    

Kromě street art exhibice se dnes až do 18 hodin koná i zajímavý a pestrý doprovodný program. 

Promítání filmu v Muzeum umění Olomouc
Djs & Chill Out Zónu
Malé občerstvení  

Více na www.streetart-festival.cz
Akci pořádá Street Art Festival za podpory Univerzity Palackého v Olomouci, Statutárního města Olomouc. Zásah v Lomené galerii vzniká za podpory Vlastivědného muzea Olomouc.

Fotogalerie: 
Autor: 
(rej)

Komentáře

buy generic atorvastatin 20mg <a href="https://lipiws.top/">buy atorvastatin</a> buy atorvastatin 80mg for sale