Dokázali byste pořídit takovou fotku mobilem? Podívejte se na vítězné snímky

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Pátek, 16.10.2020

Dnes je to přesně 100 dnů od začátku 4. ročníku fotosoutěže YOlo Awards - Soutěže pro mladé ve věku 15-26 let, kteří soutěží s fotkami vyfocenými výhradně mobilními telefony. A konečně je rozhodnuto, kdo dokázal vyfotit nejhezčí snímek na téma NO LIMITS. „V letošním ročníku jsme zaznamenali rekordní účast, kvalita soutěžních fotek byla o úroveň jinde oproti předchozím ročníkům“, pochvaluje si Johanka Šimková z agentury RPSC ideas, která má celou soutěž na starost. Porotci letos měli volbu výherních fotek opravdu těžkou a v celkovém hodnocení byly mezi prvními pěti nejlepšími fotkami jen minimální rozdíly. Umístit se mezi třemi nejlepšími fotografy je v letošním ročníku opravdová prestiž.

A kdo mezi tuto talentovanou trojici patří? Na prvním místě se umístil Matěj Palarčík se snímkem Red Courage. Fotka pochází z USA z Antilopího kaňonu, který je znám právě pro své různorodé světelné podmínky. Perfektní místo pro zachycení překrásných fotek. A jak své vítezství Matěj hodnotí? „Opravdu moc děkuji všem, kteří pro mě hlasovali a kteří mě v této soutěži podpořili. Opravdu jsem na nějakou výhru vůbec nepomýšlel. O účasti v soutěži mě na poslední chvíli přesvědčila moje kamarádka, bez ní bych se do soutěže vůbec nepřihlásil. Pokud to půjde, rád svou výhru daruji právě jí.“. Na druhém místě skončil loňský vítěz, Honza Valečka, který letos zabodoval se svou fotografií Očista. Třetí místo vyhrála teprve patnáctiletá Nela Kubánkova, která zachytila emotivní fotku Rodina.

Na výherce čeká spousta skvělých cen od partnerů soutěže. Jedná se především o parádní zážitky od firmy Adrop.cz, pobyt ve smart apartmánech SLADOVNA Apartments v Olomouci a knihy z vydavatelství Zoner Press dle vlastní volby. Perličkou mezi výhrami je kniha Koruna Evropy, kterou napsal jeden ze členů poroty, Jarda Zaoral.

Doufáme, že si všichni účastníci letošní ročník náramně užili a snad je téma NO LIMITS podnítilo k vyzkoušení neobvyklých aktivit, vykročení z komfortní zóny a celkově si letošní léto zvládli pořádně užít. Budeme se těšit zase za rok“, uzavírá Roman Štěpánek, jednatel organizující společnosti RPSC ideas.

Fotogalerie: 
Autor: 
(rej)

Komentáře

atorvastatin over the counter <a href="https://lipiws.top/">buy atorvastatin online</a> atorvastatin 10mg pills