V Olomouckém kraji zůstalo jediné opravdu regionální rádio. Je to Radio Haná!

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Pátek, 20.11.2020

Tento titulek byste si mohli přečíst začátkem 90. let a dnes po více než 28 letech už je opět faktem. Zatímco další regionální rádia postupně z různých důvodů v minulých letech ukončila vysílání z Olomouckého kraje, Radio Haná sílí a rozšiřuje svou nabídku služeb a produktů. A dnes je skutečně jediným místním rádiem v Olomouckém kraji, co se zde dá poslouchat, resp. které si můžete naladit.

Dlouhodobě nejposlouchanější regionální rádio v Olomouckém kraji během tohoto roku 2020 přišlo o veškerou místní konkurenci. Inu na podzim odlétají stěhovaví ptáci do teplých krajů a rádia podle zjištěného směru do Prahy. V kraji skončilo své vysílání dokonce i rádio Rubi a rozloučilo s posluchači na začátku listopadu a své vysílače přenechalo celoplošnému rádiu Blaník.

Pro posluchače se zájmem o regionální dění tak v Olomouckém kraji hrdě zůstává jediná a tím i jasná volba se stabilním programem a místními informacemi - Radio Haná. Jako oblíbená hudební stanice přináší posluchačům na svých popových vlnách denně ten nejlepší hudební výběr 80. a 90. let a hitů nového milénia a na svém programu Skyrock ten nejlepší melodický rock. A navíc v pracovní době písničky neopakuje.

“Radio Haná je soundtrackem vašeho života a přináší do uší nostalgické vzpomínky v léty prověřeném pořadu Procházka pamětí s moderátory Martinou Qweetko Procházkovou a Lukášem Kobzou. Ti spolu s dalšími členy týmu přinášejí den co den aktuální tipy na akce v regionu, informace o počasí v regionu a také jak se jezdí na našich silnicích. Zprávy před celou hodinou z celého světa včetně regionálního dění a také zpravodajství každou půl hodinu cíleně zaměřené na region pro vás denně připravuje zprávař Tomáš Gottwald,” nechává nahlédnout za mikrofon Radia Haná programový ředitel Marek Berger.

“Radio Haná je tu pro vás už 28 let a v Olomouckém kraji a okolí budeme vysílat dál. Tady jsme doma a jsme vaší jistotou. Hanou si naladí týdně přes 100.000 posluchačů nejen v Olomouckém kraji, ale i na Kroměřížsku, Zlínsku, Bruntálsku, Blanensku, Vyškovsku, Svitavsku a Vsetínsku. A to s kvalitním signálem z našich 30 vysílačů,” zdůrazňuje ředitel Radia Haná David Foretník.

A co víc? Radio Haná to už není pouze éter a vysílání. Je to vzájemně propojený soubor mediálních možností. Můžete jeho prostřednictvím zviditelnit svůj produkt či službu v reklamě nebo přilákat návštěvníky na svou akci. A tu akci vám na klíč vytvoří a po všech stránkách zajistí dceřiná eventová agentura Forsberg. O akcích v našem regionu také pravidelně informuje měsíčník Akce Zábava a jeho webovky www.AkceZabava.cz. A kvalitní regionální informace online, ať už zpravodajské nebo inzertní, přináší denně server Olomoucká Drbna - www.olomouckadrbna.cz.

S Radiem Haná vám nic neunikne. Nalaďte si jej na 92,3FM nebo na našich dokrývacích frekvencích, které najdete na www.radiohana.cz/pokryti.

Autor: 
(red)

Komentáře

oral atorvastatin 10mg <a href="https://lipiws.top/">atorvastatin 80mg oral</a> lipitor 80mg canada