VIDEO: Muzikanti vystoupali na nejvyšší místo Moravy a společně tam zahráli koledu

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Středa, 23.12.2020

Originální dárek pod stromeček připravili pro letošní Vánoce pořadatelé festivalu Koule, členové populární kapely O5 a Radeček a muzikanti z dechového sdružení KMČ. Společně vystoupali na horu Praděd a zahráli tradiční českou koledu. 

Hudebníci ze Šumperka a Zábřeha pořídili z vystoupení záznam včetně dronových záběrů a jako vánoční dárek video umístili na YouTube. 

PODÍVEJTE SE NA VIDEO ZDE. 

„Vyrazili jsme na nejvyšší místo Moravy a tam jsme společně s kamarády muzikanty zazpívali Tichnou noc. Udělali jsme to jen tak, abychom udělali radost sobě i všem ostatním,“ uvedl za pořadatele Daniel Kašpar. „Pro přítomné turisty to bylo příjemné překvapení. S klukama z O5 a Radeček se fotili a házeli nám do futrálu drobné, ať prý máme na grog,“ dodává s úsměvem Kašpar. 

Hudební přehlídka Koule fest se letos na podzim nemohla uskutečnit kvůli epidemii koronaviru. Pořadatelé se ale nevzdali a během pěti listopadových a prosincových víkendů odvysílali živé koncert kapel alespoň online. Dohromady vystoupení sledovalo přes sto tisíc lidí. 

Autor: 
Jan Kratochvíl

Komentáře

buy atorvastatin 40mg generic <a href="https://lipiws.top/">buy lipitor 20mg online cheap</a> lipitor 40mg sale